Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » WC fölé kis szekrény tehető?

WC fölé kis szekrény tehető?

Figyelt kérdés

A WC-be a kacsló fölé szeretnék tenni egy kis szekrényt, amibe papírt, illatosítókat stb. tárolnánk. A WC mögött közvetlenül a zuhanyzó van, ami épített, csempézett. Mellette a fürdőszoba, amiből nyílik az a bizonyos zuhanyfülke. Mennyire kell befúrni a falba (tégla, de csak sima válaszfal, nem tartófal), hogy stabil legyen, és nem zavar-e a felállásban

szerintetek?

2017. jan. 21. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt jól megkérdezted.
2017. jan. 21. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, de nyolcas tipli elegendő.
2017. jan. 21. 13:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja, szerintem sem igazán érthető:)

De nem tudom jobban leírni. Szóval a fürdő mellett van a WC (kb. akkora, mint egy panellakás WC-je, és a WC mögött folytatódik (L alakban a fürdő, vagyis ott a fürdő zuhanyzó része. Attól félek, nehogy átfúrjunk a zuhanyzó falába, illetve kb. szemmagasságban lenne a szekrény, nem ütjük-e bele a fejünket?

2017. jan. 21. 14:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is 8-as tiplire gondoltam, de milyen mélyen fúrjunk a falba?
2017. jan. 21. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
13centi mélyre
2017. jan. 21. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Leméred a tipli hosszát, ráadsz 3 mm-t, hogy a behelyezés után ne álljon ki a falból.

https://www.youtube.com/watch?v=ouSdi30IbaQ

2017. jan. 21. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért csak a hátfalban gondolkodol, miért nem jó a két oldalfal ?? A zárt szekrény sem biztosan a legjobb megoldás és elég lehet egy polc. A mozgást nem akadályozó méretet pedig egyszerű kísérlettel meg lehet határozni. Ha van víztartály is, akkor annak az eseteleges javításához szükséges helyet meg kell hagyni a méretezések során. Ilyen polcokat egyébként bárhol el lehet helyezni egy WC helyiségben, oldalfalon vagy ajtó felett is.
2017. jan. 21. 18:18
 8/11 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a felállást, elfér.

Tükrös a szekrényke, azért gondoltam hátra. Oldalra nem szerencsés, de a fal vastagsága ott is ugyanennyi, az sem tartófal.

2017. jan. 21. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:
A miénk is hátfalon van, most megnéztem, 160 cm-nél van az alsó része.
2017. jan. 21. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Oda ütöd a fejed, ahova akarod! Hüle! :D
2017. jan. 23. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!