Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit csináljak az ággyal?

Mit csináljak az ággyal?

Figyelt kérdés

Mamáméktól elhoztunk egy ágyat. Ők cigiznek, a szobában, én pedig ezt utálom, és az ágyon nagyon is érződik a büdös füst szag, már ha bejövök a szobába, akkor is. Anyát ez nem nagyon foglalkoztatja, azt mondja úgy sem száradna meg ha tisztítanánk rajta, majd nyáron.

Mit tehetek? Ha tisztítószeres forróvízzel átkefélem akkor már nem fog érződni, és estére megszárad? (reggel tisztítanám) Köszönöm a válaszokat! 15/l.

2017. jan. 1. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem fogja elmulasztani az átkefélés.
2017. jan. 1. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Vigyétek fel a padlásra és majd nyáron hozzátok le, ha akkor is szaga lesz akkor tegyétek ki a napra, és addig szellőztessétek amíg meg nem szűnik a szaga.
2017. jan. 1. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen munkálatoknak a nyári időszak a legjobb, a szárítás, kiszellőztetés miatt.

Mi ülőgarnitúrával jártunk így, amit egy rokontól elhoztunk, és olyan helyiségben tárolták előtte, ami dohos volt. Nem ment el a dohossága, bármit csináltunk vele, végül gőztisztítóval tudtuk teljesen kiölni belőle a dohos szagot, aztán az udvaron a tűző napon jól kiszárítottuk.

2017. jan. 1. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Panelban lakunk sajnos :/
2017. jan. 1. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

semmivel nem tudod kiszedni belőle, mert nem csak a szövet vette át a szagot hanem maga a (fa) szerkezet is.

én is jártam így, egy dohos és cigis környezetből vettem egy francia ágyat.

nagyon jó árban volt, csak azért vettem meg, de meg is bántam.

fél évig szagoltam a bűzt, pedig kimondottan kárpitra való takarítógépet is béreltem mikor elhoztam az ágyat, de nem igazán segített rajta.

majd telepakoltam ilyen zselés illatosítóval az ágynemű tárlóját, ez valamennyire közömbösítette a bűzt.

végül meguntam és fél év után oda adtam egy rászoruló családnak.

2017. jan. 1. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Próbáld meg szárazon beszórni szódabikarbónával, rajta hagyni egy-két napig, aztán jól kiporszívózni belőle. Az elvileg szagtalanít, és nem is túl drága, egy próbát megér.
2017. jan. 3. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
2017. jan. 3. 18:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2017. jan. 3. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!