Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Raklapot hol lehet venni? Es...

FamiR kérdése:

Raklapot hol lehet venni? Es ha lehet kb mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Láttam egy képet amin egy ágy van raklapból összerakva, és megtetszett az ötlet.Interneten keresgéltem is de konkrét árat seholsem találtam.

2016. dec. 25. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

1500-tól állapot függő.

Telepet meg találsz a lakóhelyed közelében.

2016. dec. 25. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy képet láttál??

A net tele van vele.

[link]

Ez egy régi, és igencsak elcsépelt ötlet. Ha nekem lenne ilyenem, már hajítanám kifelé. De te tudod.

A környezetedben kell érdeklődni, sok cég, ahová raklapon szállítanak árut, eladja a felesleges raklapokat.

Ha a jó minőségű EUR raklapokat akarod, ami új és tiszta, az drága, bár ez a legjobb minőség, láttam már 2600-ért is kereskedőnél. Keress rá, a lakhelyeddel együtt.

Viszont sok helyen 100 Ft-ért árulnak nem EUR-szabvány szerinti egyszer használatos raklapokat tüzelőnek, ezek közül lehet kiválasztani erős és sérülésmentes példányokat.

2016. dec. 26. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!