Aki a belinkelt műanyag dobozok közül használja valamelyiket, mennyire záródott jól a doboz?
Sajnos nem tudom, hogy ezt hol tudnám élőben megtekinteni.
Ezt a másodikat már láttam élőben, meg ki is próbáltam hogyan illeszkedik rá a teteje, hát nem volt valami erős, jobbat vártam volna. Mennyire vagytok vele elégedettek?
Nem ajanlom egyiket sem, idovel a tetejuk elhajlik, nem fog pontosan zarni ha tultomod vegkepp kampec nekik. En pl jobban preferalom a fullel zarodo tipust. Mint pl ezt:
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRD5_IWdVdWhxe0CLZWDCYc6172YFgznXdylaXdMOVD7kV1ec_tOg
Ha tultomod nem fog lecsuszni a teteje, am asszem ebbol is van olyan ami nem atlatszo, es meg szerintem olcsobban is meguszhatod.
Mire kellene?
2 liked nem túl világi, nekünk van. egy oldalról nyitotta a lányom, és a másik patentos része le is törött.
Első: sajnos a linkedet nem tudom megnyitni, nem jön be rá semmi.
Holmi tárolására kellene a doboz. Kerülne bele könyv, kisebb dobozok és személyes tárgyak. Fontos, hogy jól záródjon, ne legyen rajta semmilyen nyílás (pl: szoktak oldalt a fogás megkönnyítése érdekében bemélyedést rakni- ilyen ne legyen rajta) és legalább 30 L-es férőhely legyen benne.
Amit linkeltem, azok nem túl erősek, viszont kinézetre inkább el tudtam volna képzelni a szobába.
Láttam még csatosakat is, nem tudom, hogy azok jobbak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!