Szerintetek hol lehet kapni ilyesmi szőnyeget? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ez a link valami ilyesmi szőnyegre gondoltam a szobamba..abba biztos vagyok h jol mitatna csak az a kerdes h hol tudnam beszerezni..
15/L
2016. okt. 9. 09:12
1/7 A kérdező kommentje:
Jaj és még annyi,h mennyibe körül lehet az ára?
2016. okt. 9. 09:16
2/7 anonim válasza:
Bármelyik lakberendezési részleggel is rendelkező nagyüzletben vagy speciálisan erre szakosodott boltokban. Nem írtad, hogy helyileg hol érdekelne, de mivel nem ritka darab, ezért könnyen találsz majd.
3/7 A kérdező kommentje:
Én Szlovákiában lakok...és köszönöm a választ😊
2016. okt. 9. 09:26
5/7 anonim válasza:
Azért a "jól mutatna" mellett gondolj a tisztántarthatóságra, mert ebben aztán benne marad minden szemét, porszívó szinte mit sem ér, ráadásul a szálak vége rohamosan kezd elemi szálakra bomlani és olyan lest, mint az agyon mosott, kibolyhosodott pulóver.
6/7 anonim válasza:
Tényleg kb bárhol.
Én itthon egy kis, kizárólag szőnyegekkel foglalkozó üzletben vettem kb. 50 ezer ft-ért.
7/7 anonim válasza:
Szőnyeg hát azt keressen valaki és az is jó szőnyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!