Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű falat tudnál...

Milyen színű falat tudnál elképzelni ehhez a nappali bútorhoz?

Figyelt kérdés

Régebbi parkettánk van, lila szőnyegünk és vajszínű bőr kanapénk.

[link]

2016. szept. 29. 14:13
 1/8 anonim válasza:
100%
Valami világosabb színt tudnék elképzelni, lehet akár a lilának egy halványabb árnyalata, ha szeretitek a színt. Vagy valami bézs, narancs vagy hasonló színárnyalatok.
2016. szept. 29. 14:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat, tejeskávé színű falra gondoltunk először, de nem vagyunk benne biztosak. :)
2016. szept. 29. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Én mogyoró színt mondtam volna, de gyakorlatilag a tejes kávé színe is kb. ugyanaz. De a lila színű szőnyeget azért csak lecserélném.

[link]

Ezekből egy olyan árnyalatra, ami a parketta és a fal színe közötti átmenet = összekapcsoló árnyalat.

Szerintem így ezekhez már a fehér szekrénysor + vajszínű kanapé tökéletesen hangsúlyos, és harmonikus lesz.

Majd a díszpárnák, képek, virágok, egyéb kiegészítők adják meg a kis "feldobós" hangulatot, ízléseteknek megfelelő mértékben.

2016. szept. 29. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszene a tejeskávé, de ha már megvan a többi bútor és nem fehér, akkor azoknak az árnyalata is jó (függöny, szőnyeg, parketta, ülőgarnitúra stb színének árnyalatai) Inkább világosabb, kicsit tágítja a teret
2016. szept. 29. 18:48
 5/8 anonim válasza:
0%

Szerintem egy lakásban a letisztultság a szép és nem az ha minden tarkabarka.

Én inkább választanék egy halvány szürke színt vagy fehéret.Persze van olyan tapéta is ami olyan , mintha fa lenne és be lenne festve fehérre.. kicsit kopottas hatású de nagyon dizájnos. Ahhoz megy a lila szőnyeg is.

2016. szept. 30. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Valóban el kell döntened, hogy a lila szőnyeget cseréled le, és a meglevő falhoz, parkettához, kanapéhoz stb. harmonizáló színű szőnyeget veszel.

Vagy meghagyod a lila szőnyeget (???) és ahhoz átfested a lakásodat, hogy a lila ne üssön el a faltól, bútortól, stb. stb.

Szerintem egyszerűbb egy szőnyeget cserélni, mint lakást átfesteni. És még meglehet, hogy olcsóbb is.

2016. okt. 1. 07:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Azért is tettem fel a kérdést, mert a szüleim ragaszkodtak a lila szőnyeghez ( ilyen: [link] ), de nem tudtam elképzelni, mi illene hozzá. Végül úgy döntöttem, hogy meglepem őket szürke színű szőnyeggel, türkiz párna huzatokkal, és kanapéra takaróval. Ma el is vittem nekik, a festők jövő héten érkeznek. A festés után további finomítások lesznek, a többi dísztárgyat később vesszük meg.

Nagyon szépen köszönjük a tippeket, tanácsokat.

2016. okt. 1. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy! Ez így már tetszik.
2016. okt. 2. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!