Spájzból gyerekszoba?
Szerintetek megoldható? Nagyon kicsi a spájz, kb egy ágy fér el meg egy kis szekrény. Plusz egy pici ablak van rajta.
Gyerekszobának ki lehet alakítani? Fűtést mobil klímával tudnánk megoldani.
Egyelőre még velünk alszik, pici, de másfél éves korára azért azt olvastam, hogy jobb, ha szülőktől külön van.
Sajnos nem lakunk nagy házban, 55nm
Ez ház vagy lakás? Ha ház akkor kizárt, hogy odatenném. Lakásba se tudom elképzelni, de legalább lakásban nem lenne olyan hideg, ha alulról, meg felülről fűtenek...
Ha ház, akkor télen járatod neki a mobil klímát egész éjjel meg egész nap vagy hogy? A spájzoknak az a lényege, hogy mocskos hideg van bennük, hogy ne romoljon meg a kolbász meg a szalonna. Szóval be fűtöd, lekapcsolod a szerkezetet és ki is hűl hamar. Azért pl. egy konvektoros régi szoba más, mert onnantól, hogy begyújtasz kis lángon mindig megy a kályha, de még úgy is rohadtul ki tud hűlni, ha egy pár órát nincs feljebb tekerve, nem hogy akkor, ha semmmi se megy semennyire egy ideig.
A spájz ablak arra kevés, hogy egy tisztességes szellőztetést csinálj. Márpedig szerencsétlen gyerek annak a kis helynek elég rendesen használná a levegőjét.
És szerintem a penész is jönne, mert kicsi, hideg és akkor beleteszel egy embert, aki ott lélegzik stb. és termeli a párát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!