Az égethető gyurma és a sógyurma között mi a külömség ugyan azt lehet mindketövvel csinálni nem?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 15:53
1/3 anonim válasza:
Az égethető gyurmát hobbi boltban veheted, ezt a leírás alapján kiégetheted v inkább sütheted. A sóliszt gyurmát házilag kell készíteni (recept van a neten), de ezt nem égetjük, csak szárítjuk a levegőn. 1-2 nap kell hozzá.
2/3 anonim válasza:
A só-liszt gyurmát pofonegyszerű otthon is megcsinálni, akár színesre is, levegőn szárad, ha jól el van találva az állaga, szépen lehet dolgozni vele. Viszont a tartóssága nem valami egetverő...
A süthető gyurmából ékszertől kezdve kis használati tárgyakig millió dolgot tudsz csinálni, sütőben lehet kiégetni, kell egy kis idő, mire kitapasztalod a használatát (nem minden sütő egyforma, az enyém pl egyenetlenül melegít), és költséges is. Az állaga kemény, kézmelegtől lágyul, úgy tudod formázni.
3/3 A kérdező kommentje:
és a sógyurmából lehet teló tokot csinálni ? lehet butaság nem értek az ilyenekhez elnézést :)
2016. szept. 25. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!