Mikor fogják már elbírálni ezt az Otthon Melege nevű hűtőcsere pályázatot?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja pályáztam édesanyámnak, aki kisnyugdíjas, de még se híre se hamva semminek. Anyám már engem nyaggat, hogy nem hűt rendesen a hűtője, de nem tudok neki semmit mondani. Sajnos a neten sem találtam információt róla. Az a telefonszám sincs már fent a pályázati oldalon, ami a pályázat kiírásakor kint volt. Akkor még tudtam beszélni egy hölggyel, hogy hogyan kell beadni a pályázatot, azóta nincs fent az a szám. Elhiszem, hogy sok volt a pályázó, de azért annyiról informálhatnák az embert, hogy egy hónap vagy egy év. Valaki tud valamit?2016. szept. 8. 16:37
1/3 anonim válasza:
Úgy rémlik, hogy pár hete aszt olvastam, hogy leállították a pályázatot. Én nem számítanák rá.
2/3 anonim válasza:
Én 2 napja kaptam meg a döntést a támogatás odaítéléséről. A támogatói okiratot(amivel majd a kereskedőhöz kell besétálnod) ugyanarról a pályázatkezelői felületről töltheted le, ahol benyújtottad a pályázatot.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ.
2016. szept. 10. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!