Milyen beépíthető sütőt és gázfőzőlapot választanátok?
Gázt biztos nem választanék.
Régebben sima elektromos főzőlapunk volt, már az is sokkal jobb; most indukciós, az egy álom :) Nem választanék mást.
Sütőből nekem igazából mindegy legyen elektromos,légkeveréses, legyen grill funkciója - de ez manapság szinte alap
Nemrég vettünk indukciós főzőlapot (gázt nem lehetett bevezetni). Egy álom rajta a főzés, de komolyan! Abszolút nem bántam meg!
Ha kifut az étel, utána nem ég oda, és azonnal fel lehet törölni mosogatókendővel.
Rizst is nagyon jól lehet főzni vele: ha felszívta a rizs a vizet, utána 2-esre rakom, 10 percre beidőzítem, utána már rá se kell hederíteni, nem ég oda!
Azzal riogattak, hogy az edényeim felét kidobhatom, de csak 2-3-at nem tudok rajta használni, a többit igen. Sajnos az alumínium kuktám is ezek között van, amit igazán sajnálok, bár alátéttel azt is tudnám használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!