Miért tűnt el a tervezett design-lakásom tervezete a homestyler-ről?
Mikor ma beléptem a fiókomba, hogy tovább dolgozzak a lakásom, amit hetek kemény munkájával csináltam, nézem-nézem, "My Design" oldalon SEMMI. Abszolúte.
Valamint az egész oldalt felújították, de ehhez hozzátartozik az is, hogy az eddigi munkákat, amin sokat dolgoztál, minden szó nélkül töröljék? És egy idióta levelet se küldtek ki erről.
Nagyon kíváncsi lennék, kinek az ordas hibája, mert piszok ideges vagyok, ugyanis azon a lakáson én rengeteget dolgoztam, rengeteg időt beleöltem, hogy olyan legyen, amilyet elterveztem. És alig 1-2 hete léptem be utoljára...
Bezzeg mikor keresgéltem a lakberendezős oldalak között, melyik a jó, csomóan ajánlották ezt, gondoltam oké, miért ne....hát így bízzon meg az ember ilyenben...ahol szó nélkül kitörölnek/felújítanak mindent előzetes bejelentés nélkül!......
Sziasztok!
Örülök, hogy valaki "jártas" e programban. Nos, lenne egy kérdésem: a Homestyler Floorplan programba hogyan lehet anyagokat feltölteni, illetve bútorokat?
Úgy vélem már mindent átvizsgáltam és sehol sem találtam rá módot.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!