Valaki rendelt már az Atinas bútor webáruházból valamit?
Kedves akárki is vagy!
Köszönjük szépen a lejárató és hiteles reklámot :) Az intelligens és sokatmondó hozzászólásoddal csak saját magad minősítettél!
Üdvözlettel: Atinas munkatársa
Egyik munkatársam rendelt tőlük.
Az előre egyeztetett időpontra nem szállították ki a bútort, email-re nem válaszoltak (még), telefonon nem lehet őket elérni.
(Ha megérkezik a bútor, azért azt is megírom, nem szeretném őket ok nélkül lejáratni) :)
Sziasztok!!Képzeljétek el,hogy mi meg úgy jártunk az Atinassal,hogy volt 2 sikeres bútorvásárlásunk,minden rendben volt,szépek a bútorok,időre kiszállították.Ezen felbuzdúlva,s bízva bennük,néhány hete ismét rendeltünk bútorokat,méret leadva,rendelés felvéve,előleg(nem kevés)átutalva,amit visszajeleztek,hogy megérkezett.Azóta nem elérhetőek telefonon és emailekre nem válaszolnak.Most én is a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni,mert utánanézegettünk a cégnek s igencsak kikerekedett a szemünk a rengeteg panaszon és negatív véleményeken róluk,nem mellékesen a válaszaikon egyes kommentekhez...
Azt szeretném kérni,hogy aki már közületek elkezdte az intézkedést fogyasztóvédelemnél vagy rendőrségen,az írja már meg,milyen lépéseket kell tenni.
Köszönöm és mélységesen fel vagyok háborodva,dühös vagyok!!
Ágdi
Nekem a sokadik telefonra múlt héten azt mondta egy idegesítő férfihang, hogy kész a bútor és ki fogják szállítani. Sajnos ma már fel sem veszik a telefont. A fogyasztóvédelem már kevés lenne. Írtam nekik emailt, ha nem jelentkeznek a mai napon, akkor holnap a rendőrségen fogom feljelenteni őket. Az InternetesKárosultak fbook oldalon lehet jelentkezni, több károsult esetén bűncselekménynek minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!