Galériaágy szerintetek gyerekes?
Figyelt kérdés
2016. aug. 24. 14:45
1/5 anonim válasza:
vannak akkora lakások és szobák ahol csak galériaágy jöhet szóba, ha gyerekes ha nem csak az a lehetőség marad. Amúgy miért lenne gyerekes?
2/5 anonim válasza:
Nem az. Nekem is az van, kicsi a szobám. Alatta simán elfér egy kanapé, amire szívesebben ültetem a vendégeket, mint az ágyamra.
3/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, de ha "felnőttesebbé" akarod tenni, akkor legyen kétszemélyes (140x200) és esetleg fekete fém. Alá pedig mehet íróasztal, kanapé. Remekül lehet dekorálni és nagyon jó megoldás kis helyre.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert kicsi a szobám, de IKEA-ban gyerekágyak kategoriában találtam meg. Illetve google képeken is kb. csak gyerekekkel volt kép.
2016. aug. 24. 21:58
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!