Tudtok olyan oldalakat, ahol szoba berendezési inspirációk vannak?
Figyelt kérdés
WeHeartIten, Pinteresten és Tunblrön nézelődtem, de inkább olyan oldalak kellenének, amik konkrétan a lakberendezéssel foglalkoznak. Amit találtam oldalt, ott csak olyan szobákról volt kép, amik a tipikus luxusszobák. A berendezésből így ötletelni sem tudtam, mert az ahogy az ottani szobák voltak berendezve, az itt megvalósíthatatlan. (falra szerelt függőágy és társai). Szóval egyszerű szobákat tartalmazó oldalt keresnék, ha valaki szobaátalakítás előtt állt, honnan merített ihletet?2016. aug. 23. 06:15
1/4 anonim válasza:
Most jelent meg az új IKEA katalógus. A honlapon meg is tudod nézegetni.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm szépen, szét is nézek ott :) A legegyszerűbbre nem gondoltam. Pedig, ahogy mondani szokták itt - a google a barátom :D
2016. aug. 23. 07:13
4/4 anonim válasza:
Lakáshirdetési oldalak.
Ha pl. panelban laksz, nézd meg, hogy konkrétan ott, ahol te laksz, milyen eladó lakások vannak: azoknak pont olyanok a méretei, az elrendezésük, mint a tiedé, ezért is érdekes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!