Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vásárolt már valaki az efüggön...

Vásárolt már valaki az efüggönyök oldalról? Megbízhatóak?

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 12:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
Elégedett vagyok az efüggöny tevékenységével. A szállitás kicsit hosszú, de az igért 14 napon belül megérkezett. Tisztességes csomagolás, szép függöny. Csak ajánlani tudom.
2021. jan. 27. 14:40
 12/15 anonim válasza:
Mindenkinek ajánlom. Tegnap érkezett meg a két függöny, amit rendeltem. Mind a kettő nagyon szép. Behúzó szalaggal ellátva, szépen vannak megvarrva és a méretre vágást is teljesítették, amit kértem. Máskor is szívesen fogok vásárolni Tőlük.
2021. máj. 18. 11:43
 13/15 anonim válasza:
Rendeltem tőlük 2 db függönyt, ha kérdésed vagy kérésed van, akkor napokig nem válaszolnak, természetesen nem is teljesítik (kamu magyarázattal fűszerezve). Amikor lemondtam a megrendelést, akkor egyből feladták még aznap. E-mailt nem küldenek a csomagfeladásról, a GLS úgyszintén nem küld e-mail és SMS értesítőt, hanem felhív a futár telefonon (kb. 2 héttel a rendelés után), hogy megérkezett a csomag. Ha éppen otthon vagy, akkor át tudod venni - persze aláírást nem kérnek az átvételnél, úgyhogy előre ne fizess, mert vagy megkapod vagy nem (Így persze 1000 Ft-al többe kerül). Szerencsére nem kértem igazítást, így azt nem tudták elrontani. A függöny maga rendben volt! Ha probléma lett volna vele, akkor inkább kiugrom a földszinti lakásom rácsos ablakán, minthogy bármit is elintéztessek velül! Ja és ha nem beszélsz angolul, akkor magyarul meg se próbáld elérni őket, mert mindent félreértenek (gondolom fordítószoftverrel kommunikálnak). Ajánlom-e??? A függöny szép, úgyhogy meg vagyok elégedve velük. A végén sikerült úgy „megkavarniuk” a dolgokat, hogy abból teljesen jól jöttem ki – a mai világban ez a lényeg!!! Kalandra fel :-)
2021. jún. 9. 00:53
 14/15 anonim válasza:
Megbízhatatlanok. Rendeltem 400*130-as függönyt és 10 cm-el rövidebbet küldtek. Megreklamáltam, küldtem több fotót is, de nem hajlandók elismerni, hogy tévedtek. Azt írták, küldjem vissza és majd eldöntik, hogy jogosan reklamálok-e. Így se pénzem, se függönyöm nem lenne. Javasoltam, hogy ha elküldik a jó méretű függönyt én a futárnak átadom az általuk elszabottat, de erre nem hajlandóak, pedig ez lenne tisztességes megoldás. Senkinek nem ajánlom őket.
2023. júl. 12. 12:16
 15/15 anonim válasza:

Rendeltem tőlük lila színű sötétítő függönyt, Helyette rószaszínű érkezett, az is a legpocsékabb színben.Reklamáltam mire azt írták e-mailben, ( csak így lehet velük kommunikálni), hogy küldjem én vissza ajánlott levélben. Természetesen csak csomagként vette fel a posta. Nagy nehezen visszautalták a függöny árát, holott én az eredetileg megrendelt lila színű függöny cseréjét kértem. A vissza küldés összegét már nem voltak hajlandóak megfizetni, pedig előzőleg megígérték. Azt válaszolták, hogy

“ A panasz indokolatlan.A függöny színe megfelelő.

Döntésünk ellen fellebbezni lehet ide:

Európai Fogyasztói Kozpont”

Saját magukat hazudtolták meg, de legalább a függöny árát visszakaptam, a visszaküldés összegét buktam. Soha többet nem rendelek tőlük, megbízhatatlanok.

2023. dec. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!