Létezik olyan oldal, vagy valamilyen lehetőség, hogy beküldöm a fürdőszobám alaprajzát, és csinálnak ebből egy tervrajzot, hogy lehetne felújítani?
Nah, kb. nekem is ilyen a fürdőszobám...csak az a baj, hogy ezek mellé semmi más nem fér. Egyedül lakom, de se szennyes kosaram nincs, és a kozmetikai szerek is alig férnek el..Épp, hogy megtudok fordulni.Belépek balra a mosdó, jobbra a mosógép, és egyből szembe a kád. Szóval tényleg nagyon picike. Gondoltam, hogy a kád helyett tusoló kéne, de a legkisebb zuhanytálca is 80x80as...még az is nagy. :S
Nem beszélve arról, hogy a villanybojler is a fürdőben van....lehet beküldöm a nők lapjába, mert semmi ötletem nincs, hogy lehetne megoldani...a konyhámnak is borzalmas az elhelyezése :S
Köszi azért.
Megint én...ha belekontárkodhatok...
A szemba kád nagyon nagy helyet foglal el. Azért jobb hosszában, méghozzá úgy hogy a túlsó sarokból indul. lehet kapno asszimetrikus kádakat azok a leghelytakarékosabbak. Általában 100x150 centisek, így a végében elfér egy 40x60as felültöltős mosógép hosszában. A másik oldalon pedig a mosdó lehet ilyen [link] és akkor alá befér akár polc, szekrény, szennyeskosár de akár a mosógép is.
figyelj, nekem is nagyon kicsi a fürdőm, mégis sikerült egyedül megoldanom. ráadásul nekem épített zuhanykabinom van, és rengeteget kellett mászkálnom a zuhanyajtó miatt.
na, de egy használható 5let: nézd meg a környékeden található lakások ingatlanhirdetéseit, hátha azok közt vannak jó képek :)
és ezen az ingyen dolgon tényleg gondolkodj el: te szoktál ingyen dolgozni?
Nem arra gondoltam, hogy ingyen csináljanak meg mindent...azért kérdeztem, hogy van e esetleg ilyen program, vagy oldal...miért a nők lapjában nem ingyen csinálják???
Tudom, hogy ezekért fizetni kell, nyilván ha van lehetőség ingyenesre, akkor azt választanám.
Miért? Ha nektek választani kell a fizetős és az ingyen hozzájutok dologhoz, melyiket választanád???
Nem kell egyből lehurrogni!!!
Természetesen, ha nincs más megoldás, akkor fizetek, de egyelőre csak tervezgetem a felújítást. Ha nem lesz más lehetőség, de már megvan a keret is, akkor majd csináltatok pénzért látványtervet.
Köszönöm a linkeket. Időközben találtam ilyeneket...De az én fürdőszobám tényleg nagyon apró, és hülye alakzata van..a kád is csak így fér el...szóval marad a zuhanyzó, ami számomra nem lenne gond...és ha az a hülye bojler se lenne ott, mindjárt egyszerűbb lenne!
Nah, de köszönöm a segítséget, remélem valami mégis kihozható belőle, komolyabb falbontás, stb. nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!