Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Merre lehet kapni normális...

Merre lehet kapni normális teáskancsót?

Figyelt kérdés

Kellene legalább 2 liter, de jobb lenne 2.5 liter űrtartalom. Anyagra műanyag lenne jobb (nem annyira kényes, mint az üveg), de abból hőre keményedő kellene, mert a forró teavizet szándékozom beleönteni. Fedeles kell.

Kotorásztam webshopokban, de mindenütt vagy a pár dl-es bababútor kategóriát találom, vagy a hideg vizes kancsókat, vagy fedél nélkülieket, de pláne 2 liter fölötti űrtartalommal eddig csak teafőzőt láttam, teás kiöntőt egy darabot sem. Amit eddig találtam, nem az igazi egyik sem. Ha valaki mostanában látott normálisat is valahol, jelezze, legyen szíves.

2016. jún. 29. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Üvegből egyszerűbb:

[link]

De bátran fel lehet állni a gép elöl, és be lehet sétálni egy edényboltba. Ha nincs, beszerzik.

2016. jún. 29. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2016. jún. 29. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:

#1:

Végigjártam itt a környéket, ami kisebb / nagyobb bolt csak akadt, de csak a nyakukon maradt raktárkészletet találtam mindenhol.

Láttam olyan hajszálvékony üveg kancsókat is sok helyen, mint ami a linkelt képen van, de szerintem azt nem forró teavízre tervezték, hanem talán limonádéra vagy olyasmik. Forró teavizet ha beledönteném, repedne is szét azonnal.

#2:

Igen, pontosan olyasmiket találtam mindenhol. De azt köszönöm, nem :)

2016. jún. 30. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg itt próbáltál már böngészni?

[link]

2016. jún. 30. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ikeás vagyok.Nekem több mint fél éve van meg a belinkelt teás kancsó és semmi baja,edzett üvegből van,a vízforralóból egyenesen öntöm bele a vizet,tehát majdnem 100 fokos.Nem az üveg vastagsága számít....
2016. jún. 30. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, hagyom magam :) Beszerzem azt a kancsót, és teszek vele egy próbát. A tippeket köszönöm mindenkinek.
2016. júl. 1. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!