Egy 18 éves fiúnak fehér bútorzat mellé milyen falszínt ajánlanátok?
a fehér bútort alapvetően nem pártolom. na, de mind1, a fiú ízlése, nem az enyém.
a narancs elég unisex szín, feldobja a szobát, sztem menne hozzá.
vagy valami limezöld, nagyon jól mutat, és nem is sötét.
a kéket viszont ellenzem. tini koromban olyan volt a szobám, hát a végére már gyűlöltem rendesen. szóval ha nem ragaszkodsz hozzá, akkor inkább ne!
de menj el egy festékboltba, nézz körül, ott szakemberek vannak, csomó jó színt ki lehet keverni.
ja, és az még ötletes megoldás, h. az egyik fal, pl az ablak oldalán lévő fehér és a többi színes. :)
Nálunk - családi napközi - a fehér bútorok mellé erős mézsárga a fal, nagyon nem ajánlanám egyetlen kamasz - főleg már 18 éves - fiúnak sem.
Inkább válassz egy jó zöld árnyalatot (alga, lime, pl. a dulux zsenge sarjúja nagyon jól mutat a falon), vagy egy erősebb drappos, karamelles színt.
Én a khaki zöld és egy tejeskávé színekből álló szobát tudnék elképzelni. Nálunk két helységben is úgy van festve, hogy valahol elválasztottuk a szobát, és két színt vittünk fel. Szerintem nagyon feldobja. A fehér bútorhoz kell is valami +!!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!