Sötétbarna szekrény sorhoz szerintetek milyen színű fal festék illene?
Milyen színű a padló, ajtó, ablakok? Milyen színűek a többi bútorok, esetleg textíliák pl. szőnyeg, függöny, párnák?
Milyen sötétbarna? Nem mindegy ám, hogy mahagóni vagy dió...
A szekrényhez szinte bármilyen.
De ahogy írta az előző, milyen lesz a többi? Padló? Függönyök? Szőnyeg? Kanapé?
Én valami semleges szín választanék, krém, bézs, púder. És a többivel (kanapé, textíliák) határoznám meg a színét a szobának.
Ahogy a többiek is írják, a lakástexillel (fügőny, szőnyeg, bútorszövet) kell harmonizálnia a fal színének.
Na meg természetesen az elérni kívánt stílussal.
(pl.: egy rusztikus szekrényhez eredetileg egy fehér fal az autentikus, de extravagáns stílus esetén akár hupilila is lehet)
szerintem a sötéthez valamijen melegegebb szin passzol.
mindegy hogy dió vagy mahagóni.szerintem mondjuk a barack szin passzolna.
A BARACKSZÍN JELENTÉSE
Barackszín: A szín a tudatosság (sárga) és a test (rózsaszín) keverékéből jön létre. A barackszín a taoista Kínából ered, ahol a szexuális miszticizmus jelképe. Az életet létrehozó női életerőt jelenti, még konkrétabban a női nemiszervet.
A barack a hosszú élet és a halhatatlanság jelképe Kínában. A hosszú emberi élet jelképe egy Shou Lu nevű ember, akit egy képen úgy örökítettek meg, ahogy ravasz képpel felfedi hosszú életének titkát, hogy egyik ujját egy hamvas barack hasadékába dugja.
A barack egyértelműen a nő színe, az öröm kertjének megtestesítője. Általában az emberi lét mélyéről felhozott női energia jelenléte nyilvánul meg a barackszínben.
Ha barackszín jelenik meg a mandalában, készen állunk a gazdag szexuális kapcsolatra. A pozitív pólus jelentéséhez korban és szexuálisan érett nő, vagy a szellem teremtő lehetőségei társulnak.
Negatív jelentését az erőltetett szexuális élvezethez, vagy a szexualitásnak az életünkben elfoglalt helyéről alkotott túlságosan romantikus elképzeléshez lehet kötni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!