Milyen márkájú ágybetétet (matracot) érdemes venni? Nektek mi vált be?
ikea. nagyon jó cuccok vannak. az enyém 4 éves, imádom, nagyon jó rajta aludni. zsákrugós. sultan matrac.
ott rá lehet feküdni, és 25év gari van rá.
IKEA-t javaslom én is. Nagynénénknél kb.5 éves, de olyan, mintha új lenne, pedig ők is verik a 100 kg-t, néhány barátunk is ott vette és elégedettek.
És igaz a hosszú garancia is: egyik barátunknak 4-5 év után volt valami panasza és harc nélkül/blokk nélkül (azt mondták, a matracon úgyis rajta van az ikea márkajelzése), első szóra új matracot kapott.
A miénk 6 éves, a Kikában vettük egy kisebb vagyonért, de dobhatjuk a szemétbe, egy csomó rugó eltört - pedig nem ugrálunk rajta, a matrac el van deformálódva, recseg, nyikorog, a fenekünknél egész kráter van. Mi is IKEA-sat fogunk venni.
első vagyok:
volt már 120kg-os barátom, a mostani párom 140kg :) és a matrac még mindig tart :) ja, és én sem vagyok modellalkat.
felmész az ikea honlapjára, ott mindeegyiknek fenn van az ára.
de azért lenne érdemes személyesen elmenni az áruházukba, hogy kipróbálhasd, h neked melyik jön be leginkább. cipőt se veszel próba nélkül.
egyébként nem tudom, h pontosan hol lax, de Magyarországon szinte nincsenek távolságok. ha Debrecenben, vagy akár Szombathelyen lax is, sztem kocsoval max 2-2,5 óra alatt itt vagytok. ja igen, és van házhozszállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!