Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Függöny kérdés? Többi lent.

Függöny kérdés? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy nagyon mini kis hálószobánk. Kanapé, egyajtós akasztós szekrény és kisebb komódból áll. Semmi más nem férne már be. Most fogjuk kifestetni. Szeretném világosabb színre, de a barátnőm szerint rideg, barátságtalan és otthontalan lesz ha világos falhoz fehér függönyt választok. Nekem nagyon nem tetszenek a színes csilivili függönyök. És a túl sötét falszín sem. De kíváncsi lennék a véleményetekre is. Csak én vagyok ilyen gáz, hogy szeretem a fehér függönyt és világos (nem fehér) falat?
2016. máj. 10. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Direkt jót tenne egy apró szobának a világos fal+fehér függöny.

Egyébként van egy ismerősünk, nála minden világos színű, még a padló is és az övé a legkedvesebb lakás, amit valaha láttam.

2016. máj. 10. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Vannak olyan függöny-ráncolási technikák, amelyekkel nagyon szép hatás érhető el, ha megtörik fodrokkal meg hullámokkal a fehér merevséget.
2016. máj. 10. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon jól mutatna hidd el :) Pasztell színekben gondolkodjatok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt egy-két példa, mennyire jól is mutat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kicsi szobába egyébként római rolót/függönyt tennék, mert a modern, egyenes vonalaktól tágasabb a tér. Mindenképpen egyszínűt, világosat:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 10. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ment a zöld ✋
2016. máj. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!