Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Jól gondolom, hogy ennyi...

Jól gondolom, hogy ennyi elvárható egy lakástextil üzletben?

Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 21:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

mérőszalagok nem szoktak mást mérni :)

nyilván nem a villamoson mostam ki

a párom mindent kimos használat előtt

2016. máj. 10. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:
hány fokon mossa, és miylen anyagról van szó? anyukám is szokott csináltatni terítőt függönyt néha napján, de szerintem soha se mondták neki, hogy figyelj mert ezt csak így úgy moshatod....ha extrémen összemegy nem ártana szólni, de hogy 20 cm-t ez eléggé furcsa számomra :)
2016. máj. 11. 00:13
 13/15 A kérdező kommentje:
30 fokon
2016. máj. 11. 10:54
 14/15 anonim válasza:

szerintem elvárható lett volna, hogy jelezzék! mert nem a tesco-ban vetted :D

ám, a jysk-ben vettem gumis lepedőt, a csomagolásán rajta volt x %-ot összemegy mosáskor. (40 fokon mostam) igen összement, de legalább tájékoztattak :D

2016. máj. 11. 12:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia,

hacsak nem kalibrált mérőeszköz, simán lehet, hogy a mérőszalagok mást mérnek. Még ha 20 °C-on pontosan is kerültek rá az osztások, akkor is nem elhanyagolható hatása van a hőtágulásnak, és a különböző anyagok más és más mértékben változtatják a méretüket hő hatására. (Azért ez 2 méteren nem fog 20 cm-t jelenteni.)

Érdemes még leellenőrizned, hogy otthon jól mérted-e le az ágyat.

És ha minden stimmel, bevinni a kimosott anyagot az üzletben, és leméretni, hogy az ottani mérőszalag mutat-e különbséget.

2016. máj. 13. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!