Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fürdő felújítás mennyibe kerül?

Fürdő felújítás mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

180cm x 180cm-es fürdő tartály nélküli wc-vel, káddal, villanyszerelés és bontás nélkül, úgy hogy a bojler is marad mennyibe kerül?

Tehát csak a kád, mosdó kagyló wc, vízvezetékkel és csapokkal lesz cserélve + a mester. (villanyt megoldom...)

2016. ápr. 28. 19:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
5 rétegű cső az 10-15 ezerre jött ki, csempe nm-re 2500, 180-200cm-re felkéne akkor vinni, járólapot nem néztem... mosdókagyló, csaptelep, ennyi amit nem néztem még...
2016. ápr. 28. 23:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És hány négyzetméter csempe kell? 20? Akkor az már magában 50 ezer Ft, plusz csemperagasztó, fuga, emez-amaz, és a mesterember is elkér pár tízezret. Járólap mondjuk szinten van 2500 Ft-ért, ahhoz a tartozékok és mondjuk csak 6 négyzetméter kell plusz a munkadíj, és csak a lapozásra elment jóval több mint 100 ezer Ft.
2016. ápr. 28. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Ha úgy állsz neki, hogy olcsó legyen,a végén baszottdrága lesz újra rendesen megcsináltatni.

Amíg nincs fél milla a kézben, neki ne áljj szétverni.

Aljzatkiegyenlítő, vízszigetelés, ragasztó, fuga, szilikon még nagyjából annyiba lesz, mint maga a csempe+padlólap. És még erre jön a munkadíj.

Talán megáll 150-200ből csak a burkolás. Víznél nem az 5rétegű cső lesz a sok, hanem az idomok, kiállások, sarokszelepek, munkadíj, összesen egy 100as bele fog menni. Aztán szaniterek

WC 10e

Ülőke 8e

Lemezkádat kapsz 30 körül

Mosdó 20-30e,ha szekrénnyel együtt akkor 60-100e az olcsó kategória

Glettelés festés szintén nincs ingyen...

Meg lesznek váratlan költségek. Ez az egy biztos

2016. ápr. 29. 00:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Lemaradt még kádcsaptelep 25e,zuhanyszett mondjuk 5e,mosdócsaptelep 15e
2016. ápr. 29. 00:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mielőtt lyukat beszélnek a hasadba, itt vannak kád árak.

A hagyományos lemezkád ami csak 50 évet bír ki, már 9.ezerért kapható.

(A lap aljánál látod majd.)

[link]

2016. ápr. 29. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:

*

Csaptelepből kizárólag Kludi, Grohe vagy Mofémet érdemes venni!

Szinte örök életűek és ezekből is van olcsó:

[link]

Wc csésze, már 6.000Ft-tól:

[link]

Mosdó már 1700 Ft-tól:

[link]

További jó keresgélést!

2016. ápr. 29. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az 5rétegű vizvezetéknél a fittingek elég drágák, és állitólag nem annyira birják a karos telepeket, ahol hirtelen változhat nyitáskor a nyomáskülönbség. lehet, hogy hosszú távon jobban járnál akár használt rézcsövekkel is, mint a rétegelt műanyaggal...

A kád sztem nem tétel, főleg 180-as helyiségben...gondolom ülőkádban gondolkodsz. A lemez kád tartósabb.

A fajanszból is elég tartós az, ami már nem a legalja árban, de még nem is félhavi fizetés.Szóval kb. sz.rni rá. :)

A csaptelepek közül 8-15000 körül érdemes válogatni. Nekem akciós OBBI karos zuhanytelep 3 év után kirepedt ( anyaghiba), az volt 3E ft.

Szerintem ki jöhet 300-ból, de alsó hangon.

2016. ápr. 29. 13:50
 18/19 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Azért a 9 ezres kád az valójában nem annyi, hanem a duplája.

Mi is 20ért vettük meg a kaldewei kádat (egyel drágább verzió).

De még meg kell venni a lefolyószettet, meg a szintezőlábat, ami még egy 10-es. Mert a kád csak egy lyukas teknő :)

Csaptelepben csatlakozom az előttem szólóhoz, amit írtam hozzávetőleges árakat... mi Grohe-t vettünk annyiért akciósan

2016. ápr. 29. 13:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Szivem szerint én hagynám a mostani csaptelepeket, egyiket nem tudom, hogy milyen típus, (kádnál)

csaptelepnél meg még az ősrégi magyar van, bár ezt már cserélném én...

2016. ápr. 29. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!