Hogy rendezzem át a szobámat? Mert már unalmas. Kép: írtam kommentárt ott a link a képnek.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 11:50
3/11 anonim válasza:
Ebből sajnos nem sok látszik. Hol van ablak, ajtó, fűtőtest?
A szekrények túl sokan vannak mindenképpen szerintem.
4/11 P.Vik válasza:
Valamivel konkrétabb rajzot is készithettél volna, mert ez igy elég érdekes, pláne hogy rejtély mi az a 2 kis négyzet a szoba közepén...és igen, csatlakozom az elöttem szólóhoz...
5/11 P.Vik válasza:
ja igen...és használhatobb lenne ha pontosabb méretekkel rajzolnál...vagy csak írd bele a leahzold dobozba hogy a szekrény 50x80x180...vagy ilyesmi
6/11 A kérdező kommentje:
a két kis kocka az a fotel a kék csík pedig az abalak és az ablak alatt van a fütőtest. kb ennyi:)
2010. ápr. 6. 12:33
7/11 P.Vik válasza:
akkor is jobb lenne tudni hogy mekkorák a bútorok, mekkora a szoba pontossan, mert m2-ből nem sokat lehet kiokoskodni...
8/11 P.Vik válasza:
ha van otthon tervrajz a házról, akkor abbol másold ki a szobádat.....szeretnék segíteni, de igy nem lehet
ja az előző 3 komment is tőlem ment:D
9/11 A kérdező kommentje:
akkor lemérjem hogy menniy cm a szekrény meg ilyenek?
2010. ápr. 6. 14:41
10/11 P.Vik válasza:
igen, meg a szobát is, meg hogy mi hol van pontossan...ajtó, ablak, fűtőtest...meg minden olyan ami fix és nem mozdítható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!