Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szeretnék egy nagy (kb.1m x...

Szeretnék egy nagy (kb.1m x 1,5m) tükröt a fördőszobába. Hogyan megy ez?

Figyelt kérdés

Üveges tud méretre vágni ilyet?

Hogyan oldják meg a szélét a tükörnek? Valamivel bevonják, vagy lecsiszolják, lekerekítik, hogy ne vágja ez pl. a gyerekek kezét?

Az üveges fel is tenné a falra? Én félek, hogy eltörném, ha elkezdeném azokra a kis tükörtartó izékre ráillesztgetni, amiket fel kell fúrni előtte a falra. Meg nem is tudom, hogy mennyi kell belőlük, hogy egy ekkora tükröt megtartson biztonságosan. Ráadásul ha nem én töröm el, talán garanciálisan kapok másikat helyette :)

Egyébként kb. mennyiből jönne ez ki?

2016. márc. 19. 08:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Én múltkor voltam egy profi - nekem profinak tűnő - üveges műhelyben. Ott simán levágtak egy ekkora méretű üveget.

Volt egy csiszológép amelyik teljesen simára csiszolta az üveg szélét. Ha több évre szánod a tükröt fel is lehet ragasztani a csempére - de utána egyben már nem jön le !!

Ha nem vagy gyakorlott biztosan találsz olyan üvegest aki fel is teszi.

2016. márc. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!