Mivel tudnám világosabbá tenni a szobám?
Sajnos keleti fekvésű, így reggel kb. 9 óráig világos van benne, de aztán egész nap majdhogynem félhomály. Mivel tudnám elérné, hogy kicsit világosabbnak tűnjön? Narancssárga a fal, citromsárga szőnyeggel (ami egyébként világos laminált padlón van), már tettem bele szép nagy növényeket is, ami kicsit segített, de még így sem érzem benne magam túl jól.
Ha átfesteném, milyen szín lenne a jó? Arra gondoltam, hogy talán a narancssárga kicsit erős, és emiatt van minden.
Világos (de vidám színű) falak, világos bútorok. És ne zsúfold túl.
Nekem is keleti a szobám, sőt, az egész lakás, de én nem érzem sötétnek. Nálunk mondjuk fehérek a falak, de sötét a szőnyeg. A bútorok vidám színűek (pl. terrakotta színű kanapé, fenyő polcok).
A lakásomban csak egy szoba volt sötét és úgy tettem világossá, hogy letörtem a szomszéd fájának ágait :'DDD
Csak ajánlani tudom,ha:
-a fáktól árnyékos
-a szomszéd csak nyaralni jár
-nem vagy greenpeaces.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!