Albimba kellene szépítkező (fésülködő) aztal tükörrel. De hogyan? IDE
Itt tudsz venni!Amúgy az ács a tetőt csinálja, a bútorokat az asztalos készíti, de nem jönne ki ennyiből ha csináltatnál.
Kék falhoz jó a rózsaszín ágynemű, de szerintem ez részlet kérdés!Éjjel úgy is sötét van, a kutya se látja a fal színét, sőt a takaróét sem!Gondolom nappal pedig beágyazod, így akkor sem lényeges!De ha neked fontos, akkor nyugodtan vegyél rózsaszínűt, mert illik hozzá!
Itt mellettünk van egy használtbútor bolt, vasárnaponként mag a másik oldalon használtcikk-piac.Bármelyiken ki lehet fogni ilyet egy ötezresért.
Ha veszel a praktikerben 5500-ért egy akciós íróasztalt, és 200-ftért festéket, smirglit ecsetet, és a jyskben 2000-ért egy keretes tükröt, akkor némi kis munkával készíthetsz magadnak olyat ami tetszik. Festés előtt csiszolj! A tükröt az a asztal fölött a falra lehet akasztani.
fésülködő tükör sürgősen eladó alku lehet
tel.: 06308467666
kedves utolsó. megnéztem az interneten az asztalt és nagyon tetszik. de nem tudom most még megvenni,mert nincs még pénzem,de május körül megtudnám. megtudod addig tartani?
akkor odaadom érte a 14et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!