Bézs vagy zöld legyen a nappali fala?
Soha ennél nagyobb problémánk ne legyen, de egyszerűen nem tudunk dönteni a férjemmel...
Zöldnek árnyalata: [link]
Bézsnek árnyalata: [link]
Ha a bézs színt választjuk akkor ilyen lesz a kanapé: [link]
Ha a zöldet akkor tiszta fehér.
Az ablakok fehérek, redőny fehér, színes orchideák az ablakokban, és vannak szobanövények is.
Padlónk: [link]
Őszintén, azért nem tudunk dönteni, mert a bézs sokkal kifinomultabb, elegánsabb, a zöld viszont vidámabb.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Bézs, a zöld nagyon kórház hatású,irritáló.
A kanapé egyszerűen ocsmány, kérlek ne vegyétek meg ezt ezzel a 90-es évek beli mintával :( Vegyetek egy szép, elegáns, egyszínűt! A fehér is jól menne hozzá. A Padló nagyon szép színű,ha világosak a bútorok jó választás.
Szerintem elég vidámságot visznek a szobába a növények. De esetleg egyszínű, vidámabb árnyalatú függönyt tehettek fel.
Köszönöm a kedves válaszokat! :)
Végül a bézs színt választottuk, ma már meg is vettük a festéket!
Kedves Utolsó, neked is köszi az őszinte választ! :) Nekem nagyon tetszenek a fehér kanapék, de félek, hogy később megbánnám, mert minden meglátszik rajta, igaz gyerekeink még nincsenek, de van egy benti kiskutyánk :)
Lehet pasztell zöld, legalább egy kis életet visz bele na meg a festés nem végleges, vesztek egy-két vödörrel és áthengerezitek, ha ráuntok, max. 15 ezer forintból.
De a fehér kanapét vegyétek, ez a mintás ez nem jó. Nem is azért, mert nekem nem tetszik, mert amúgy nem rossz, de - ha csak nem vagytok gazdagok és akkor tárgytalan - a kanapé nem egy olyan dolog, amire ráunsz, kivágod és fillérekért beraksz egy másikat. A fehér kanapé mindig jó lesz, mindegy milyen színeket találsz ki a környékére, vagy pl. ha változatosságra vágysz, akkor színes párnákkal, vagy ilyen-olyan mintás párnákkal feldobhatod és megváltoztathatod az arculatát az egész helységnek, de ez a bizonyos barna és rózsa mintás kárpit az nagyon kötött. Gondolj bele pl. a közelébe raknál majd valami más mintás függönyt, majd jól elüt vagy ilyesmi.
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Jobban átgondoltam, és talán a fehér kanapé tényleg jobb lenne! Szerencsére még nem rendeltük meg a fent linkeltet! Tudnátok esetleg mondani üzleteket ahol tudok találni szép fehér kanapét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!