Perzsa szőnyeg manapság nem-e idejétmúlt?
Csak akkor nem "ósdi", ha egyrészt valódi kézi perzsa, nem pedig gépi tömegtermék, másrészt az egész lakás berendezése megfelelö - eredeti - stílusban van berendezve. Ezzez természetesen kellö méretü szobák, nappali, konyha, stb kell, ami egy panelban kizárt.
A helyedben foígyelembe vennném a lakás méreteit meg adottságait és olyan módon próbálnám berendezni, ami illek hozzá - azaz modernebb - és nem erölködnék egy müperzsa borzalommal.
Mit számít neked, hogy olyan emberek, akiket nem is ismersz, mit mondanak látatlanban az általad beszerezni szént szőnyegről?
A te lakásod, a saját ízlésed szerint rendezd be!
Én speciel kiütést kapnék, ha az én lakásomba valaki egy ilyen giccses förmedvényt be akarna rakni, de én a "minimal art" híve vagyok - viszont ettől még Te úgy rendezed be a lakásod, ahogy akarod, nem néznélek le érte. Mint ahogy az sem érdekel, hogy neked tetszene-e az én lakásom berendezése.
Ez azért tetszik: "nem-e idejétmúlt"!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!