Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek mi a megoldás?

Szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég vettem egy ágyat az ikeában 100 ezer forintért + zsákrugos matracos 90 ezerért. 160x200 az ágynak a közepén egy nagy vas gerenda van, és erre kerültek az ágyrácsok 4000ft/db amik állítólag követik jobban a test vonalát. De ahol alszom egyszerűen besüpped a matrac mivel az ágyrácsok gyenge kis szutykok és "átveszik a test vonalát jobban" címszó alatt tönkre teszik a matracot. középen nem tudok aludni se ráfeküdni olyan kényelmetlen, a 2 szélén pedig bevan esve a matrac ott ahol az ember alszik, így csak 1 vonalban lehet aludni .... Szerintetek mi a megoldás erre? vegyek jó kemény fix ágyrácsot hogy csak a matrac vegye át a testem vonalait, és az ágyrács meg fix alapot adjon. 110kg vagyok arra is gondoltam hogy ezek az ágyrácsok már rég nem az én súlyomra lettek terveze. Illetve szerintetek ezek tönkreteszik a matracot?

2016. jan. 30. 01:03
 1/5 anonim válasza:
50%
Ne az ikeában vegyél ágyat szerintem, hanem egy jó bútorboltban, ennél sokkal drágábbért. :)
2016. jan. 30. 03:40
 2/5 anonim válasza:
Valószínűleg a súlyod a gond. Egyszer egy panzióban voltam egy pasival. Ikeás ágy volt, ami azonnal leszakadt alattunk, pedig még semmit sem csináltunk, csak ráültünk. (2 méteres pasi, meg egy husibb csaj.) Na azóta semmi szín alatt nem vennék ikeás ágyat :)
2016. jan. 30. 05:14
 3/5 b4r4thg ***** válasza:
Ha deszkák vannak az ágyrácsban, akkor középen derék résznél cseréld ki erősebb lécekre, és meg van oldva.
2016. jan. 30. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:

kép nincs arról az ágyrácsról?

elég lehúzásnak tűnik 4000 ft-ért darabja és nem bír ki 110kg-ot

2016. jan. 30. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
ma megvettem az újjakat a matrackirály szaküzletben. ÉG ÉS FÖLD A KÜLÖNBSÉG! Köszönöm a segítséget!
2016. jan. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!