Szerintetek mi a megoldás?
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ágyat az ikeában 100 ezer forintért + zsákrugos matracos 90 ezerért. 160x200 az ágynak a közepén egy nagy vas gerenda van, és erre kerültek az ágyrácsok 4000ft/db amik állítólag követik jobban a test vonalát. De ahol alszom egyszerűen besüpped a matrac mivel az ágyrácsok gyenge kis szutykok és "átveszik a test vonalát jobban" címszó alatt tönkre teszik a matracot. középen nem tudok aludni se ráfeküdni olyan kényelmetlen, a 2 szélén pedig bevan esve a matrac ott ahol az ember alszik, így csak 1 vonalban lehet aludni .... Szerintetek mi a megoldás erre? vegyek jó kemény fix ágyrácsot hogy csak a matrac vegye át a testem vonalait, és az ágyrács meg fix alapot adjon. 110kg vagyok arra is gondoltam hogy ezek az ágyrácsok már rég nem az én súlyomra lettek terveze. Illetve szerintetek ezek tönkreteszik a matracot?
kép nincs arról az ágyrácsról?
elég lehúzásnak tűnik 4000 ft-ért darabja és nem bír ki 110kg-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!