Asztalosok a linkelt képen lévő bútor kb mennyibe lenne?
nem bútorlapból szeretném,hanem a jobb fajta rétegelt lemez, vagy valami fából,ami nem esik szét 1-2 év múlva.
Mennyi ennek kb az anyagköltsége, és mennyi a munkadíj?
A beépített szekrény az ággyal együtt, az íróasztal és a kis tv szekrény érdekelne, hogy melyik mennyiből jönne ki.
Köszönöm.
2 millió??????????
Én sem értek hozzá,azért kérdeztem,de a két milka erős túlzás szerintem.
Hol vagytok azstalosok?
Egyszer már ehhez hasonló kérdést tettem fel, és bizony több asztalos is válaszolt, privátban is írtak, és kaptam itt gyk-n keresztül pontos árajánlatot az adatok ismertetése után, azért gondoltam,hogy most is így kezdem.
1 millióm nincs rá,de pár száz ezer igen,és gondoltam ha itt mondanak egy megközelítő összeget,könnyebb. Vagy gyűjtök még hozzá,vagy örülhetek,hogy már most megvalósítható.
Sajna azóta az itt megismert asztalosok közül már kettő is külföldön dolgozik, a 3 pedig nem írt még vissza. (
Köszi,kedves első/utolsó, hát akkor spórolok még egy picit a fiam tökéletes szobájához. :)
Ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!