Hogy rakjátok fel a függönyt? Az ablakoz közelebbi sínre az átlátszót, és kívülre a sötételőt vagy fordítva?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 17:56
1/8 anonim válasza:
Nálunk kívül a sötétítő van, belül a sima függöny. Ahol dolgozom (szálloda) ott meg fordítva :)
2/8 anonim válasza:
Ablakhoz közel az átlátszó, szoba felé a sötétítő, mert azt minden nap ki-be húzzuk és rossz lenne a másik függöny mögé nyúlkálni.
3/8 anonim válasza:
Nálunk is az ablakhoz közel az átlátszó van és kívül a sötétítő. Így egyszerűbb behúzni.
4/8 anonim válasza:
alap, hogy az ablak felé az átlátszóbb, belül pedig a sötétítő.
elég kényelmetlen lehet ellenkezőleg.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok :)) Ma több kolleganőm állította, hogy a sötételőnek kell az ablak felől lenni, és már kezdtem hülyének érezni magam.
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 26. 21:23
6/8 anonim válasza:
Csak ők csináltak hülyét belőled lehet viccből. Talán más házimunka-dologban sem vagy otthon erre rájöttek és ezért huzogatnak. Csak egy idióta tenné a függönyöket fordított sorrendbe. Az átlátszó marad és a sötétítőt naponta minimum 2x húzogatod.
A bejárati ajtódat sem jársz esténként az ablakon keresztül kintről becsukni, de bentről csukod mert így logikus és könnyebb.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi a feltételezést, de teljesen otthon vagyok házimunka dolgokban. Egy elég nagy házat tartok rendben. Én rakattam fel a függönyt, mert nagytakarítás volt a munkahelyemen, és minden nő megkérdezte, hogy miért van fordítva. Náluk az ablak felől van a sötételő. De már korábban is hallottam valakitől, hogy így rakja fel.
2010. márc. 27. 09:31
8/8 anonim válasza:
Egy szempont mégis lehet arra, hogy a sötétítő legyen kívül: védeni a csipkefüggönyt az erős naptól. Vagy ez felesleges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!