Aki tarsashazban lakik es nincs taroloja, garazsa az hogyan oldja meg pl. a furogep, szerszamok tarolasat, esatöbbi?
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 17:18
1/9 anonim válasza:
Tárolóhelyet bérlek. Nem nagyot, 5 négyzetméter. Kénytelen vagyok, téligumitól kezdve egy csomó minden van. Meg kell keresni azt a céget, ahol legolcsóbb hosszútávra.
2/9 A kérdező kommentje:
Tehat, tarolod van, csak berled.
2016. jan. 10. 18:02
3/9 anonim válasza:
Mi a szerszámokat, fúrót, szánkót, korcsolyát, karácsonyfadíszeket, létrát (tehát a tipikusan tárolós dolgokat) egyszerűen gardróbszekrénybe tettük. Kicsi a lakás, de sok gardróbot tettünk bele pont ezért. Egyedül a brinfa volt gázos, az az erkélyen vagy a fürdőszobában volt, egy ideig meg a lépcsőházban.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!
Pl. a mosogepet (esetleg a szaritogepet) hova tettetek? Hol teregetitek az agynemüket? Nyaron nem problema, mert ott az erkely, de telen nem jo a ruhat a lakasban szaritani. 'Per se' ha, nincs mas lehetöseg, akkor a lakasban kell.
2016. jan. 10. 19:48
7/9 anonim válasza:
Zuhanykabinom van, ezért befért a fürdőszobába a mosógép.
A nappaliban szoktam teregetni, mert alig használom azt a szobát(csak ha vendég jön), a mosógép centrifuga funkciója eléggé megszárítja ahhoz, hogy ne legyen nagyon nedves tőle a levegő, vagy ha mégis akkor fél perc szellőztetés után már újra normális lesz
8/9 anonim válasza:
Egyébként mikor családi házban éltem anno a szüleimmel akkor télen is kint teregettünk(ha nem eset semmi). Olyan jó téli illata volt olyankor a ruháknak, most is csak ezért nem oda teregetek mert a vendégszobából nyílik amit végkép nem használok, és "sok" idő oda elmenni(plusz 5 méter, de lusta vagyok)
9/9 anonim válasza:
Mikor társasházi alkásban laktam, akkor a gardróbban lévő szekrény egyik alsó polca volt a szerszámos. Nyilván csak a legszükségesebbeket tartottam, ami kellhet (pár csavarhúzó, kalapács, kombinált fogó, kézi fúrógép, pár csavar, tipli, szigszalag, stb.), nem úgy mint családi házban a fűnyírótól a satupadig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!