Ráz a lakás, mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hete költöztünk egy felújított panellakásba. Azóta rengetegszer "megrázzuk" egymást a feleségemmel, illetve sok bútor is ráz minket. Sokszor bedugom a kulcsot a zárba és szikrát vet. Mitől lehet ez, mit tehetünk? Laminált padló van. Egyik ismerősöm beszélt valamilyen antisztatikus felmosóról. Hallottatok már ilyenről?2016. jan. 3. 17:38
2/8 anonim válasza:
Hívjatok inkább egy villanyszerelőt... Te sem gondolhatod komolyan,hogy normális az,hogy a saját lakásod ráz.Ne te próbáld megoldani szerintem.
3/8 anonim válasza:
Ez inkább statikus elektromosság, nincs köze a hállózati áramhoz
4/8 anonim válasza:
a laminált műanyag része fel tud töltődni, ezért vannak már antisztatikusak is.
parketta forgalmazóknál érdeklődjél az antisztatizálásról.
5/8 anonim válasza:
A munkában antistatikus sprét használtunk, de a nevét már nem tudom. Nézd meg a neten.
6/8 anonim válasza:
Sztatikus feltöltődés. Lehet, hogy a laminált padló bevonata nem kompatibilis a zoknitokkal/papucsotokkal:)
Próbáljatok más lábbelit, vagy vegyetek szőnyeget.
Egyébként baromi szar érzés, nekünk is van olyan téli ruha kombó, amivel látható, 5-10mm szikrát produkálunk egymás között.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utánanézek ezeknek az antisztatikus anyagoknak :)
2016. jan. 4. 09:30
8/8 anonim válasza:
Amikor hazaérek, én is először kezet nyújtok a feleségemnek (hogy egyen potenciálra kerüljünk) és csak ezután csókolom meg.
Mi sem szeretünk az orrunkon, vagy az ajkunkon keresztül kisülni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!