Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy gipszkarton burkolat...

Nitrojunkie kérdése:

Egy gipszkarton burkolat mennyi nedvességet bÍr? füstgépre gondolok, egy-egy hétvégi bulit szellőztetés nélkül (pontosabban későbbi szellőztetéssel) penészedés nélkül?

Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Megmondom őszintén én még a külön erre kitalált zöld kartonban sem bízok, sokkal randább meg nehezebben javíthatóbb ha elkezd penészedni mint a "rendes fal", az egyszerűsége végett tetszik, meg hogy viszonylag tisztán lehet vele dolgozni.
2015. dec. 15. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! igazából pontosítanék;a gipszkarton adott. (sima fehér) csak azt nem tudom, hogy merjek-e füstgépet használni.
2015. dec. 16. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Én csak a saját tapasztalataimat tudom mondani. Gipszkarton van a tetőtérben, annak idején még lefestve sem volt. A házban rengeteg friss beton volt, a padlón állt a víz, reggel 90% párára ébredtem, ez ment hetekig.

A gipszkarton nem penészedett, ahogy a normál fal sem. A bútor, a ruhák már szörnyűek voltak, de ők nem. A hőszigetelés igen jó volt.

Azt tudm, hogy a gipszkarton sok párát be tud fogadni, de ezt csak így általánosan...

2015. dec. 16. 22:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2015. dec. 17. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!