Irodai forgószék élettartama rövid? Vagy rosszul használom?
Nem, átlagos vagyok. 2 darabot vettünk, amikor akciós volt, az egyiket a bátyám használta a másikat én. Az enyém 2 év után kb. kettétört, aztán megjavítottuk, és az már sokáig tartott, de később a lába is kitört, így már inkább hagytuk. A bátyának nem volt semmi baja (de ő nem is dőlt benne hátra valami gyakran), aztán én elkezdtem használni, és most így 2 év után vettem észre, hogy egy kör alakú repedés van a törzs körül, és most már nem lehet normálisan hátradőlni.
A használat felében kb 70 kiló voltam, és a másik felében 76 körül. Szóval olyan 73 kiló teher volt rajta átlagosan.
Én is vettem ilyen hintamechanikás, karfás, bőr széket. És lent van a pincében, mert a mechanikus része hulladék. Mármint amikor megvettem szépen járt, aztán a terhelésre a lemezből présel alkatrészek elkezdték megadni magukat: nekem a hintázástól az egész ülőlap elkezdett jobbra dőlni, attól meg fájt a hátam.
Emiatt nem is szavaztam újra bizalmat valami hasonlónak, hanem egy 1963-ban készült "Budafok" fantázianevű széken ülök (készítette a Győri Asztalos KTSZ). Dió színűre pácolt fa részek, epeda, újrahúzott zöld szövet. Valami ilyesmi forma:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!