Lehet valahol ilyen zászlókat venni?
Ilyen zászlók kellenének csak kicsiben, beltérre. Az ágy két szélére szeretném rakni őket a falra.
Miért is ?
A kérdést egyáltalán nem viccből/hülyeségből tettem ki.
Vegyél egy kicsit vissza!
Senki nem mondta, hogy, CSAK a horogkereszt önkényuralmi jelkép!
A kérdező pedig, -ahogy a kommentjét olvasom- csak provokálni akar, vagy gyenge a történelmi tudása. A horogkereszt ugyanis nem azért tiltott, mert Németország vesztes volt a háborúban!
Japán lebombázása meg végképp nem kapcsolódik a kérdése lényegéhez!
"horogkereszt ugyanis nem azért tiltott, mert Németország vesztes volt a háborúban!"
............
Ha Hitler megnyeri a háborút, és nem akart volna a fél világgal háborúzni, lehet ma is a horogkeresztes zászló lenne a ma is fennálló Harmadik Birodalom zászlója. A sarló és a kalapács mikortól lett önkényuralmi jelkép? Miután szétesett a Szovjetunió. Addig miért nem tették a tiltólistára? Mert nem akartak kikezdeni a szovjetunióval. A híres hírhedt budapesti szovjet emlékművön és sok szovjet katonai temetőben még ma is ott van. Ezért miért nem tiltakozik senki??? Sok német katonai temetőben jártam, a horogkeresztet sehol nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!