Ti hogy raktátok fel a posztereket?
fokrém = fogrém
Egyébként én celluxszal raktam fel.
Én sosem foglalkoztam azzal, hogy nyomot hagy-e. Úgy 5 évente amúgy is csináltam egy tisztasági festést a szobámban (kábé 5 kemény ezresbe kerül egy kis vödör festék meg egy teddyhenger lehúzóráccsal), akkor meg már tökmindegy, hogy néhány folttal több vagy kevesebb van-e a falon.
Ha fogkrémmel rakod fel, akkor fogkrémfoltos lesz a fal, ha mással, akkor meg más foltos. Én is próbálkoztam sok mindennel az elején, aztán eluntam a "foltiszonyt".
Ekkora posztereket amúgy sem ildomos celluxozgatni meg fogkrémezgetni. Az ilyeneknek az alsó és felső szélére vékony, könnyű lécet (fenyő az egyik legjobb) szoktak erősíteni (ragasztással, tűzőgéppel, apró szögekkel), a felső lécre madzag, és egy szögre akasztani a posztert. Mutatósabb is, és így nem hullámosodnak ki a saját súlyánál fogva a szélei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!