Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti hogy raktátok fel a poszter...

Ti hogy raktátok fel a posztereket?

Figyelt kérdés
Van 9 poszterem nagy méretűek (185x91cm). Hogyan tudnám felrakni a falamra hogy ne hagyjon nyomot? Azt olvastam hogy fokrém? Ez tényleg jó? Vagy más?

2015. dec. 7. 16:38
 1/3 anonim válasza:
68%

fokrém = fogrém

Egyébként én celluxszal raktam fel.

2015. dec. 7. 16:39
 2/3 anonim válasza:
Én felszögeltem, hogyha késöbb leszedem a lyuk marad csak ott (de persze jó kicsi szöggel és nem szedi le a festéket.
2015. dec. 7. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem foglalkoztam azzal, hogy nyomot hagy-e. Úgy 5 évente amúgy is csináltam egy tisztasági festést a szobámban (kábé 5 kemény ezresbe kerül egy kis vödör festék meg egy teddyhenger lehúzóráccsal), akkor meg már tökmindegy, hogy néhány folttal több vagy kevesebb van-e a falon.

Ha fogkrémmel rakod fel, akkor fogkrémfoltos lesz a fal, ha mással, akkor meg más foltos. Én is próbálkoztam sok mindennel az elején, aztán eluntam a "foltiszonyt".

Ekkora posztereket amúgy sem ildomos celluxozgatni meg fogkrémezgetni. Az ilyeneknek az alsó és felső szélére vékony, könnyű lécet (fenyő az egyik legjobb) szoktak erősíteni (ragasztással, tűzőgéppel, apró szögekkel), a felső lécre madzag, és egy szögre akasztani a posztert. Mutatósabb is, és így nem hullámosodnak ki a saját súlyánál fogva a szélei.

2015. dec. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!