Mennyibe kerüle egy 50 nm-es panel lakás felújjítása?
Járólap és parketta csere wc és fürdő teljes felújítása. Konyha felújítása, ablakok cseréje műanyagra és egy 1,5 méter széles falbontás?
Tudom, hogy az anyagártól is függ, de mégis tól-ig válasz is jó mert elképzelésem sincs mennyi lehet.
Köszönöm.
Kb. 2 óra ezeknek utánanézni és akkor megközelítő árat kapsz!
De legyen kb. 1 millió, de lehet több is...sőt.
az enyém két milka volt ablakcsere nélkül, viszont nagyon fullos konyhabútorral.
az anyagok középkategóriásak, nálam is volt némi falbontás, villanyvezeték, gázvezeték csere. új, épített zuhanykabin.
tehát kb úgy nézett ki, h porig romboltuk a lakást, és szinte újjáépítettük.
új tapéta, festés, mázolás, lamiparkett, járólapok, csempe, stb.
de olyan jó itt élni, hogy egy palotára sem cserélném el, hiába csak 1 50nm-es panel :)
ha van még kérdés, igyekszem válaszolni. üdv.
legalább 2 és fél millával számolj, gépekkel együtt. de lehet több is... az ablakok iszonyatos drágák, talán ha nem muszáj, akkor ne cseréltesd ki.
azt elfelejtettem írni, hogy nekem a konyha és a fürdő ki lett cserélve, mert csak bukóra nyíltak, meg elég xarok is voltak. ha a többi ablak is új lenne, már 3millánál tartottam volna...
egyébként hol néztél panelt?
elhamarkodott ablakcsere előtt kérdezd meg, hogy tervez-e felújítást a ház, mert ha igen, akkor inkább buksz a cserén, mint nyersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!