Sűrű szúnyogháló?
A hagyományoson bejönnek a mindenféle apró szálló, mászó, forgó jószágok. Azt mondják attól nincs sűrűbb..
Valami olyan kellene, amit nem szúnyogháló néven adnak el, de megfelel a célnak, ami jószágbiztosan sűrű, átlátszó (nyílván nem 100%-ban), valamint légáteresztő is. Erre bárkinek ha bármilyen ötlete van kérem írjon.
Nekem is van egy ötletem, mégpedig a tüll, de nem tudom légáteresztő e stb, esetleg ha arról tud valaki bővebben..
Szia!
Nem tudom, hogy neked melyik fajta a hagyomámyos, mi ezt az öntapadóst szoktuk venni, ez nekünk tökéletesen megfelel, semmi nem szokott átjutni rajta (ami látható rovar, pl. szúnyog, légy, hangya, pók...).
Egyetlen hátránya, hogy 3 évente újat kell feltenni (csak a hálót, az öntapadós rész a kereten tökéletes), mert az UV sugárzás tönkreteszi, könnyen szakad, az árnyékosabb (északi) oldalon sokáig bírja.
Üdv,
Itt semmi extra, csak kifeszített, műanyag háló van. Megkerülni nem nagyon lehet, legxek szúnyogok nem is voltak csak elvétve, mikor az ajtón bekísértek, viszont a muslincák meg hasonló méretű számomra ismeretlen fajok bevettek minden nap, azért gondoltam, hogy nem elég sűrű és emiatt lazán átférnek. Persze a tévedés lehetőségét fenntartom. Viszont most hogy elfogytak, valamit ki kellene találnom a következő hadjáratra. Ezt a tapadóst nem ismerem, mennyire sűrű? A vasasban nincs olyan csak méterben, de azt mondták nincs sűrűbb, de azt nem kérdeztem, hogy nekik vagy általában..
Értem. Akkor az biztosan sűrűbb, majd meglesem a boltban ha találok valahol. Az lehet hogy épp azok nem, de többféle is volt, hasonló méretűek, amik nem is gyümölcsre mennek, csak ugyanúgy fényre. A muslincák csak egy faj a sok közül :)
Na jó, majd lesz valami, van még egy tél kiötölni :) köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!