Egy Ikeás matrac kb milyen minőségű?
Figyelt kérdés
Kb mennyi idő alatt fekszi szét az ember és kb mennyire lehet rajta aludni?2015. nov. 28. 12:16
1/5 anonim válasza:
Nekem évek óta ilyen van. Sztem jó minőség, ár/érték arányban pedig különösen.
És 15 év garancia van rá.
2/5 anonim válasza:
Ha jól emlékszem Sultan félkemény van nekünk. Férjem kifeküdte (átlagos testalkalt) kb.3 hónap alatt. Én nem tudok rajta aludni, mert reggelre nagyon megfájdul a derekam. Egy vagyonba került, bár ahogy elnéztem ennél még drágábban máshol és lehet, hogy azok sem jobbak
3/5 anonim válasza:
nekem a jyskből van olyan matracom, hogy középen kókuszpálma darabok vannak egy rétegben. nekem nagyon de nagyon bevált ez a matrac. igaz, én valahogy 50%-os leértékelésen vettem.
4/5 anonim válasza:
Nálunk is sikerült kifeküdni pár hónap alatt. Rossz minőség és még a drágábbikat vettük.
5/5 anonim válasza:
bonell rugós matracaik kemények
hab matracokat pár hét alatt kifekszed
latex matrac drága és túlságosan puha
a régi sultan latex matrac már a múlté, a mai matracaik felháborítóan rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!