Mosógép beüzemelés a pincében?
2. vagyok.
Sajna nem tudok segíteni,én is csak láttam az exemnél és egy pince fodrász üzletben. De egy sima vizes szaki tudni fogja
A mosógép az aljától számítva kb. 80 cm magasságba tudja felnyomni a vizet. Ha a mosógép felett van a cső, akkor oda kell tenni egy visszacsapó szelepet (így nem folyik be az összes szennyvíz a mosógépbe), valamint gondoskodni kell valamilyen plusz víznyomásról.
Az 1 méter magasra felrakott mosógépet nem javaslom, ha bármi miatt idővel a mosógép elkezd "vándorolni", akkor valaki nyakába eshet.
Már bocsánat az értetlenkedésért, de Ti, vagy Te, ezt a plusz nyomást hogyan oldalnád meg? Valami konkrét elképzelés van?
A magasabbra tételen én is gondolkodtam, azonban az a gond hogy centrizésnél a gép simán leesne, illetve mivel felültöltős, a ki-be pakolást is nehezítené, ha emelve lenne.
Ilyesmit kell beépíteni. Vízvezeték szerelőt kérdezz meg, a megfelelő kapacitás kiválasztásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!