Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van gardrobszobátok?

Van gardrobszobátok?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hányan használjátok, hogyan van berendezve, mit tároltok ott?

2015. nov. 14. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos még nincs :)

De jövőre készül el a házunk, ott lesz. 10m2. Nem nagy, de jobb a semminél :)

Főleg a férjem és az én ruháimnak, illetve a törölközőket és ágyneműket is ott tárolnám.

2015. nov. 14. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs mert nincs túl sok ruhám(nem szűkölködöm, de inkább másra költöm a pénzem). Tesóméknak van. Ő, férje és gyermekei használják. Sosem érdekelt a pontos elrendezése, de szerintem egyik falon a tesóm cuccai vannak, másik falon a férjééi, harmadikon meg a gyerekcuccok
2015. nov. 14. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem konkrét gardrób. Van egy szobánk, ahogy L alakban van két nagy szekrény és van benne egy asztal is, ahol lehet vasalni vagy akár dolgozni, ha valaki el akar vonulni a laptoppal.
2015. nov. 14. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az asztal jó ötlet, nekem pl. a varrógépem mehetne rá...hmm.Gondoltam még egy fotelt, vagy egy egészen kicsi kanapét, ahová le lehet ülni, de szék mindenképp kell, majd mi fér el.
2015. nov. 15. 06:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző lakásunkban volt, külön ajtóval, bár szellőzés nélkül - polcok voltak inkább, nem voltak lezárva (szekrényként) - minden porosodott, táskák, cipők árasztották a bőr-, műbőrszagot.

Most épülő házunkba nem terveztünk, inkább az üres területekre (kisebb folyosó... ilyesmi) több beépített szekrényt teszünk. 5 év alatt 4x költöztünk- rájöttem, hogy csak a valóban használatban lévő ruhákat kell megőrizni (így is van bőven).

Számold ki, hogy kb.10 nm-es helyiség 250-300eFt nm2 áron, elég nagy luxus olyan cuccoknak amiket nagyon ritkán használ az ember.

Ha minden cucc ebben a helyiségben van a családnak, gondolhatod milyen tumultus keletkezik öltözés, készülődési időben?!

2015. nov. 16. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó:

mi pl. úgy terveztük, hogy a szoba egy tolóajtóval a hálószoba "meghosszabbítása" legyen. Ezért direkt csak a férjem és az én ruháim lennének benne, és nem is lesz másik szekrényünk a hálóban (maximum egy kis komódra gondoltunk). Lesz benne egy smink/fésülködőasztal (így eleve csökken majd a fürdőszobai tumultus), és mivel csak itt tárolnánk a ruháinkat, reggel ott is öltözködnénk.

Szerintem így funkcionális része lehet a háznak a gardróbszoba, és sokkal esztétikusabb, mint 1-1 nagy szekrény mindenhol.

Abból kiindulva, hogy nekem gyerekként bőven elég volt egy szekrény, a gyerekszobákba normális gardróbszekrényeket tervezünk.

A kabátoknak, csizmáknak, stb.-knek, amiket nyáron elrak az ember és sok helyet foglalnak az előszobában alakítunk ki egy tárolóhelyiséget (kb. 2 m2). Tehát az olyan dolgoknak, amik "porosodhatnak" egy fél évet.

2015. nov. 16. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Mi nem fogunk építeni,hanem vettünk egy házat, ebben van olyan szoba, amit erre a célra tudunk használni.Elég tágas, úgy kb.15nm. Most csak be van lapátolva a sok cucc, meg kellene tervezni a bebútorozását.A házban mobil szekrény nincs, a bejárat mellett van egy beépített szekrény, és ennyi. Mindent a gardrobba kell tenni, tehát kell pormentes hely is, ahová a nem mindennap használt ruhaneműket tenném..
2015. nov. 16. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!