A forgószék árthat a laminált padlónak? Két hét alatt még nem tapasztaltam karcolást.
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 16:47
1/11 anonim válasza:
Majd fogsz.... nekem volt, borzasztóan összekarcolódik pár év után.
2/11 anonim válasza:
Most szerintem nem fogod a széket görgetni vagy igen!
Nekem is olyan van és semmibajom velük!
4/11 anonim válasza:
Több, mint egy év után semmi karc.
5/11 anonim válasza:
Lehet kapni "padlóvédő" vagy "székalátét" néven olyan vastag műanyag lapot, amit a forgószék alá téve óvja a padlót. És még antisztatizál is. Keress rá a gugliban, több forgalmazót fogsz találni, de pl. az IKEA biztosan forgalmazza, mi ott vettünk.
6/11 anonim válasza:
sőt, az ikeában külön kerekeket is lehet venni, mindenféle padlótípushoz. szönyeg, laminált padló, pvc stb...
8/11 anonim válasza:
kb 5percig tartott, amíg nem karcoltam össze :) most kb szét van kopva, de nem annyira érdekel :D nem kell a földet bámulni... :)
am tegyél alá szőnyeget ;)
9/11 anonim válasza:
Ha forog a kereke, nem karcolja össze. Ha egy gagyi az egész és húzogatni kell, akkor igen.
10/11 anonim válasza:
Nem a forgószék árt a laminált padlónak, hanem Te. Ne ülj bele és sohase foja összekarcolni a padlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!