Fekete-fehér étkészletet keresek. Tudnátok ajánlani valami jót?
Figyelt kérdés
Olyan étkészletet keresek, amelyiknek a lapostányérja fekete, a mélytányérja pedig fehér. Már elég sok oldalt megnéztem, de csak kettőt találtam eddig, viszont azok nem jók. Az egyiknél úgy van, hogy 3 lapostányér fekete, 3 pedig fehér, a másiknál pedig a hozzászólásoknál azt írták, hogy nagyon kicsik a tányérok. Esetleg valaki tud, olyan oldalt, ahol lehet találni valami normálisat?2015. nov. 8. 14:38
1/5 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha nem étkészletet veszel, hanem elmész az Ikeába vagy akár a Tescóba, és egyenként válogatod össze a fehér és fekete tányérokat ugyanabból a fajtából.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Én is az ikeát ajánlom, ott darabra válogathatod össze és van fekete is, fehér is!
4/5 A kérdező kommentje:
Ikeában néztem, de ott csak darabosat láttam. Mindenféleképpen készletet szeretnék, mert ajándékba lesz.
Azért mentek a zöld kezek. :)
2015. nov. 9. 06:55
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha ajándékba is úgy válogatod össze, a lényeg hogy tetsszen neki.:)
Ez az ikeás jó ötlet, mi is úgy válogattuk össze ott :I)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!