Milyen házakra mondják azt, hogy galériás?
Figyelt kérdés
Úgy értelmeztem, hogy nincsenek külön szobák, hanem egybe van a nappali meg az alvóhelyiségek...
De persze lehet hülyeséget mondok, ezért szeretném megtudni :).
2010. márc. 16. 20:03
1/4 anonim válasza:
az én szobám meg a nappali is galériás nálunk.
úgy van,hogy elég magas a lakás,viszont kicsi,ezért fölfelé használtuk ki a teret.a szobát tehát kettéosztottuk,én vagyok lent,tesóm fenn a galérián .a nappali felett pedig anyuék kuckója van.am ugyanolyan mint egy rendes szoba.
2/4 anonim válasza:
Az a galéria, ahol beltérben korlát van, hogy le ne ess, de nem a lépcső, vagy a lépcsőház.
3/4 anonim válasza:
házra ritkábban, inkább lakásra.
tuljadonképpen csinálsz még egy szintet a magas belmagasságú szobában, mint pl. ennél a lakásnál:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. márc. 17. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!