Halványrózsaszín fal, borbó sötétítő függöny + "kockás", többszínű (bordó, pink, halványr. , szürke) dekorfüggöny; mit ajánlotok ezekhez?
Lány vagyok. :D Igen, én is tisztában vagyok vele, hogy nem szerencsés túl sok színt használni egy helyiségben... (Egyébként lakberendezőnek készülök. :S) Nagy melléfogás volt ez a függöny, a világosrózsaszín fallal tudnék mit kezdeni, de így semmi ötletem sincs. Vagyis van, csak nagyon nem tetszik, nem az én stílusom. A függönyt meg nem engedik lecseréltetni, mert drága volt. (De persze szinte muszáj volt ezt, mert olyan CSAJOS...)
^ Itt van róla egy kép, hogy érthetőbb legyen az a kockás dolog.
A falat átfesteni a kockás cuccon található bármilyen másik színre és akkor már szabadabban mozoghatsz.
Én is megőrülnék egy ilyen helyiségben... 36/L
Úgy néz ki, talán mégis átcserélhetem a függönyt (de még nem biztos). Valami sima fehérre.
Nem tudom, mi baj van a rózsaszín fallal. :D Csak egy szín, vidám, fiatalos. Nem csak kislányok szerethetik.
De azért köszi a válaszokat. :)
Igazad van, "nem csak kislányok szerethetik" ,a kisfiúk is.
ez a szín ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!