Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Valójában mennyire zajosak a...

Valójában mennyire zajosak a hidromasszázs kádak?

Figyelt kérdés
Nemrég ahol nyaraltunk a panzióban rettenetesen hangos volt a fürdőszobában a masszázskád. Mivel lakásfelújítunk éppen elbizonytalanodtam, hogy ha hidromasszázs kádat veszek az idegbeteg szomszédom (szegény valóban az) ki fog akadni. Ahhoz meg drága, hogy ne használhassam.
2008. szept. 8. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó minőségűt veszel, akkor az biztosan nem lesz nagyon hangos. A mintaboltok egy részében pedig meg is mutatják működés közben - ha aggódsz, akkor csekkold le, mielőtt még megvennéd.
2008. szept. 8. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
nálunk Anósoméknak,és a szüleimnek is nagy sarok hidromasszázs kád van.el sem mondom mennyibe került,sztem full fölösleges.anyósomék alig használják,mert nagyon nagyon sok víz megy bele,az ugye drága(nem tudom miért nem gondolkoznak előre,most ott díszeleg.)ha meg nem haználod,és néha bekapcsolod,tök sok kosz jön ki belőle,gondolom tusfürdőmaradvány vagy por?!Anyuék használják,de ők se sokszor,mert ha kétsuer teleengedik,elfogyott a melegvíz.ne akarlak lebeszélni,meg lehet,h nem is nagy kádat akarsz.nem olyan vészesen hangos,azt nemhiszem,h áthallatszik a szomszédba.
2008. szept. 10. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:

és hogy működik? adott mennyiségű vizet áramoltat? vagy mindig újat a vezetékből?

a csövelből hogy lehet kipucolni a koszt ?

2009. jan. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!