Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tényleg ingem gatyám rá menne...

Tényleg ingem gatyám rá menne a villanytűzhelyre?

Figyelt kérdés
Költözés előtt állunk, de a szüleim kiakadtak, hogy nem vagyok normális, hogy villanytűzhelyet szeretnék. Tapasztalt emberek, segítenétek? Tényleg olyan vészes?
2015. aug. 11. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Villany tűzhelyből is van már több féle,milyet szeretnél?A sima hagyományosra igen,de az indukciósra nem annyira.
2015. aug. 11. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem, egyàltalàn nem vèszes.
2015. aug. 11. 23:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vészes. Pedig nem indukciós.
2015. aug. 11. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak indukciós van, de használunk pl. mikrót is, ami drágábban oldja meg ugyanazt... Néha kiszámoljuk egy-egy ételnél a költséget, röhejes összeg a hozzávalók árához képest. Most meg nem mondom, mennyibe kerül az, hogy mindent mi főzünk-sütünk (nem veszünk kenyeret és tejet sem, az annak megfelelőkhöz is áramot használunk), de nem sok.
2015. aug. 12. 00:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sima van, nem indukciós, egyelőre erre volt pénzem. Három éve használom, majdnem naponta főzök és sütök is. Nem vészes az áram fogyasztása, egyedül arra kell ügyelni, ha használod mindegyik főzőlapját és a sütőt is, egyszerre elég sok áramot vesz fel és lecsaphatja a villanyórát. Ez inkább régebbi lakásoknál jellemző.
2015. aug. 12. 08:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem megy rá inged gatyád. Nekünk is ilyen van. Még a legnagyobb edénynél is leveszem 1-es, vagy 2-es fokozatra (a hatból) és lefedve már az is forrásban tartja. Lekapcsolás után is még egy ideig.

Meg kell szokni ez tény.

Most a kedvedért számolgattam a fogyasztásokat, egységnyi energia kb. 4x -es költségen jön ki árammal és akkor azt kellene eldönteni pontosan mennyit is főzőcskézel, hogy lehessen tudni ez valójában mennyi költség többletet jelent. Aztán abba érdemes belegondolni mi van kiépítve, mennyibe kerülne gázt kiépíteni (szellőztető, terv, csövezés) és az megtérül-e, ha igen akkor mikor.

2015. aug. 12. 08:53
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Én a kombináltat ajánlanám (gáz főző és villany sütő)
2015. aug. 12. 09:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Inged, gatyád?

Nevetséges!

Aki állandóan süt-főz, annak van kb. 5 ezer forint enetgiaköltsége ebből eredően.

2015. aug. 12. 10:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ismeretlen vagyok ilyen téren.
2015. aug. 12. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van, még 5 ezer sincs havonta (kerámialapos), és ebédet naponta, de sokszor még vacsorát is főzök, és sokat sütök.
2015. aug. 12. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!