Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Rusztikus konyhaburkolatok?

Rusztikus konyhaburkolatok?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnénk a konyhánkat rusztikussá változtatni. A tálalóink sötét tölgyfa bútorok, ezek beleilleszkednek.

Fehér falra gondoltam, sok természetes, fa, fonott, barna, kovácsoltvas kiegészítőkre.

Milyen lehet a burkolat, amit jól lehet tisztítani? Illetve milyen kisebb függöny illene bele? Valamint van egy ablak, aminek semmi más funkciója nincsen, csak, hogy beengedi a fényt. Elég régi, cserére szorul, üvegtégla beleillene a képbe?

Minden ötletet előre is köszi!

2015. júl. 18. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Burkolatnak tört fehér színű csempét tennék. Az üvegtégla jól illene a stílushoz szerintem.
2015. júl. 18. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sokféle rusztikus járólapot árulnak, akár fa- vagy téglamintázatút is, de persze minél kevésbé rücskös a felülete, annál könnyebb tisztítani. Válasszatok szerintem sötét színűt, sötét fugával. A falra pedig valami egyszerű, egyszínű, de minőségi fehér csempét. Szerintem szép lehet pl., ha a járólap nagyméretű, a csempék meg kicsik.
2015. júl. 20. 12:08
 3/3 TappancsMancs ***** válasza:

gugliban nézegess sokat és ha van sok neked tetsző utána válassz

rustic kitchen

modern rustic kitchen

white rustic kitchen

country kitchen

mediterranean kitchen

modern mediterranean kitchen

tropical kitchen

natural kitchen

loft kitchen

homely kitchen

folk kitchen

greek kitchens

spanish kitchens

Üvegtégla túl modern egész más, nem illene bele, de lehet sok egyéb ablak is. Nyilván a fa keretes lenne passzosabb oda. A függöny lehet mintás és egyszínű is de harmónikus színekkel és ne modern mintával.

2015. szept. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!